Gemakkelijk en snel een afspraak maken bij de huisarts

Het raadplegen van je huisarts kan vaak de eerste stap zijn bij het ervaren van gezondheidsklachten of medische vragen, het maken van een afspraak is gemakkelijk en snel. Hier delen we verschillende methoden waarmee je snel een afspraak kunt maken bij de huisarts.

Telefonisch een afspraak maken

Een van de makkelijkste en eenvoudigste manieren om een afspraak te maken  is door tijdens openingstijden te bellen naar het nummer op deze website en direct met een van de receptionisten te spreken. Zij zal je helpen met het plannen van een geschikt tijdstip voor een afspraak.

Huisarts Naarden biedt het gemak van online afspraken maken, beschikbaar via hun website van Huisartsenpraktijk Kievit. Je hoeft alleen maar te navigeren en te zoeken naar hun afspraakmodule waar je je persoonlijke gegevens kunt invullen en een beschikbare tijd/datumcombinatie kunt selecteren die voor jou werkt.

E-consults

Voor niet-spoedeisende medische vragen of aanvragen voor herhaalrecepten is een e-consult een gemakkelijke en veilige manier om online contact te leggen met uw huisarts. Huisartsenpraktijk Kievit biedt dit digitale platform aan waarmee je een e-consult kunt aanvragen en zo snel mogelijk al je vragen kunt stellen of advies kunt vragen aan een van hun artsen.

Spoedafspraak

Voor dringende situaties bieden veel huisartsen een directe spoedservice via het spoednummer op hun website Bel ze en geef aan dat het dringend is, de huisartsenpraktijk komt dan zo snel mogelijk aan!

Genoeg mogelijkheden voor het maken van een afspraak

Een afspraak maken bij Huisarts Naarden is eenvoudig en laagdrempelig, of het nu is door te bellen, online een afspraak aan te vragen of gebruik te maken van hun e-consult functie. De deskundige huisartsen van Huisarts Naarden staan klaar voor al jouw gezondheidsvragen of -behoeften met deskundige zorgdiensten die overal in de stad beschikbaar zijn.